i love trail running
 
 
 
i love trail running
i love trail running

Egy varázslatos kalandra invitálunk benneteket a székelyek szent hegyére, a lélegzetelállító Hargita hegység lenyűgöző tájaira! Amennyiben te is a terepfutás szerelmese vagy, úgy itt a helyed közöttünk.

Igazi vadregényes útvonalak várnak rád a vulkanikus sziklák között, borokáson, áfonyáson keresztül, öreg büszke fenyvesek alatt, a mélyből feltörő források és vizesés mellett. Csodálatos panoráma nyűgöz majd le ha felértek a Hargita hegy csúcsaira, elétek tárul az egész Déli-Kárpátok.

A tizedik alkalommal megszervezésre kerülő Hargita Trail Running minden egyes útvonala sokszínű és szemet gyönyörködtető, varázslatos. A változatos terepviszonyok minden kalandvágyónak bőven tartogatnak kihivást.

Csatlakozz hozzánk, és élvezd a jó hangulatú, élményekben gazdag eseményt, ahol mindenki a saját ritmusában és stílusában futva vehet részt. Engedd, hogy a Hargita hegység csodálatos légköre magával ragadjon, miközben a futás örömét és boldogságát érzed minden pillanatban.

A "Hargita Trail Running" önkéntes és versenyzők pólóin évek óta az " I Love Trail Running" felirat hirdeti, hogy ez az esemény a terepfutók ünnepe, ahol a sport és a természet összeolvad, hogy egyedülálló élményeket nyújtson mindenkinek.

Tarts velünk augusztus 31-én, érezd a futás energiáját és a természet varázsát a HTR-en!

Várunk szeretettel!

Feel Good Csapat

Partnerek

Partnerek

<