i love trail running
 
 
 
i love trail running
i love trail running

Hargita Trail 2023

 image alt here

Az I LOVE TRAIL RUNNING egy életszemlélet, egy terepfutó közösség amelynek összetartó ereje a terepfutás életfilozófiáján és értékein alapszik.

A terepfutás életfilozófiája a kitartás, a tisztelet és az alázat.
Tiszteletben tartjuk sporttársainkat, a természetet és annak törékeny egyensúlyát.

Az I LOVE TRAIL RUNNING közösségében az alázat áthatja minden tevékenységünket és kapcsolatunkat. Közössègünk minden tagjànak cèlja megőrzni a természet szépségét és fenntarthatóságát, segít abban, hogy támogassuk és megbecsüljük egymást, és arra ösztönöz, hogy folyamatosan fejlődjünk és kiteljesedjünk. Az alázat egy hatalmas erőforrás és útmutató az utunkon amin meggyőzödèssel haladunk.....amely segít, hogy igazi terepfutóként és tudatos emberkènt éljük a mindennapjainkat.

A terepfutás az önmegvalósítás és az önfejlesztés útja is, amely arra tanít minket, hogy higgyünk önmagunkban, hogy merjünk álmodni nagyot, cèljaink legyenek és bátran keressük a saját határainkat. A terepfutás az önmegvalósítás és az önfejlesztés útja, ahol minden egyes megtett futòlèpèssel erősödünk és növekedünk.

Kedves futóbarátaink!

A székelyek szent hegye, a Madarasi Hargita augusztus 26-án ismét várja a terepfutás rajongóit, akik imádnak kalandos helyeken: vulkanikus sziklák között, borókáson, áfonyáson keresztül, büszke öreg fenyvesek alatt és a föld mélyéből felbukkanó források mellett szaladni. A vadregényes útvonalak felvezetnek a Hargita hegység  legmagasabb csúcsaira, amelyekről káprázatos kilátás nyílik a Déli-Kárpátok vonulatára.

A nyolcadik "Hargita Trail Running" minden távja sokszínű és lenyűgözően szép útvonalakon halad keresztül, amelyek a változatos terepviszonyoknak köszönhetően még a tapasztalt futóknak is bőven tartogatnak kihívásokat és meglepetéseket. A versenytávok mindenkinek lehetőséget biztosítanak arra, hogy edzettségéhez és felkészültségéhez mérten részt vegyen a jó hangulatú, élményekben dús versenyen.

A félmaratoni táv igazi megmérettetés lesz a rutinos, edzett futóknak is, mivel a terep bőven tartogat megmászandó és küzdelmes emelkedőket, patakokat, technikás ösvényeket és cseles csapásokat is.

A 11 kilométeres cros táv szintén változatos, kaptatókban sem szűkölködő útvonala a rövidebb távok kedvelőinek nyújt nagyszerű lehetőséget az élményszaladásra.

A családi, mindenki számára teljesíthető 6 kilométeres táv az unokáktól a nagyszülőkig várja mindazokat, akik szeretnek a természetben közösen, családtagjaikkal együtt mozogni.

Várunk szeretettel!

"Feel Good" Sportegyesület