Hargita Trail Running 2023

Regisztrálj most!

Maraton

marathon image

Maraton

táv

36 km

szintemelkedés

1900 m

szintidő

8 óra


A Maratoni táv 36 km hosszú, 1900 m pozitív szintkülönbséggel, kifejezetten azoknak a futóknak javasoljuk, akik szeretik a hosszabb távokat és a kalandos, kihívást jelentő útvonalakat, lehetőséget adva számukra, hogy a természettel a legautentikusabb módon kapcsolódjanak.

A Maraton útvonala a Hargita-hegység természeti jellemzőinek köszönhetően rendkívül változatos és kalandos. Az erdei köves utak, patakok, a lenyűgöző fenyvesek, a sűrű áfonyások és borókások, a kanyargós ösvények, valamint a meredek emelkedők és lejtők jellemzik az útvonalat, kihívást jelentve még a legjobban felkészült futók számára is.


Most regisztrálok i love trail running

Félmaraton

marathon image

Félmaraton

táv

21 km

szintemelkedés

1050 m

szintidő

5 óra


A Félmaratoni táv 21 km hosszú, 1050 m pozitív szintkülönbséggel, kifejezetten azoknak a futóknak javasoljuk, akik szeretik a közepes távokat és a kalandos, kihívást jelentő útvonalakat, lehetőséget adva számukra, hogy a természettel a legautentikusabb módon kapcsolódjanak.

A Félmaraton útvonala a Hargita-hegység természeti jellemzőinek köszönhetően rendkívül változatos és kalandos. Az erdei köves utak, patakok, a lenyűgöző fenyvesek, a sűrű áfonyások és borókások, a kanyargós ösvények, valamint a meredek emelkedők és lejtők jellemzik az útvonalat, kihívást jelentve még a legjobban felkészült futók számára is.


Most regisztrálok i love trail running

Cros

marathon image

cros

táv

11 km

szintemelkedés

450 m

szintidő

3 óra


A Cros táv 11 km hosszú, 450 m pozitív szintkülönbséggel, kifejezetten azoknak a futóknak javasoljuk, akik szeretik a rövidebb távokat és a kalandos, kihívást jelentő útvonalakat, lehetőséget adva számukra, hogy a természettel a legautentikusabb módon kapcsolódjanak. Ez az útvonal egyaránt alkalmas tapasztalt futóknak és azoknak, akik először kóstolnak bele a terepfutás világába.

A Cros útvonala a Hargita-hegység természeti jellemzőinek köszönhetően rendkívül változatos és kalandos. Az erdei köves utak, patakok, a lenyűgöző fenyvesek, a sűrű áfonyások és borókások, a kanyargós ösvények, valamint a meredek emelkedők és lejtők jellemzik az útvonalat, kihívást jelentve még a legjobban felkészült futók számára is.


Most regisztrálok i love trail running

Családi

marathon image

Családi

táv

6 km

szintemelkedés

250 m

szintidő

2 óra


A Családi útvonal 6 km hosszú és 250 m pozitív szintkülönbségű, kifejezetten gyerekes családok számára lett tervezve. Nagyon fontos, hogy ez a táv NEM verseny jellegű, itt minden résztvevő győztes lesz!

A Családi futam fő célja a szülő-gyermek kapcsolat megerősítése egy természetes környezetben, és arra törekszünk, hogy ösztönözzük a gyermekek harmonikus fejlődését, valamint örömteli és boldog pillanatokat nyújtsunk az egész családnak.


Most regisztrálok i love trail running