e-mail office@feelgoodteam.ro  tel. +40 747 454 236

ULTRA MARATHON

70 km - diferenta de nivel 3000 m

MARATHON

42 km - diferenta de nivel 1800 m

HALF MARATHON

21 km - diferenta de nivel 900 m

CROSS

10 km - diferenta de nivel 350 m

FAMILY

5 km - diferenta de nivel 180 m

Dragi prieteni alergători!

   Muntele sfânt al secuilor Harghita Mădăraș, îşi așteaptă pe 31 august, din nou pe iubitorii de trail running, pe cei cărora le place să aleargă pe trasee montane variate: stânci eruptive, poteci printre jnepeni și coacăze negre, printre brazi și pe lângă izvoarele apărute din subsol. Traseele ca în povești ne conduc la cele mai înalte patru vârfuri ale Munților Harghitei, oferind o privelişte mirifică asupra lanțului Carpaților Meridionali.

   Cele cinci trasee ale concursului de alergare montană "Hargita Trail Running” (ultramaraton, maraton, halfmaraton, cros și family), ajuns la cea de-al șaptelea ediție, ne călăuzesc printre peisaje excepționale, care vor constitui o provocare și pentru alergătorii experimentaţi de trail running. Aceste trasee oferă posibilitatea de a alege o cursă potrivită fiecărui alergător, corespunzătoare nivelului de pregătire, într-o atmosferă superbă, plină de aventuri. 

   Cursele de ultra şi maraton va fi o adevărată încercare pentru alergătorii experimentaţi, o luptă cu propriile limite pe un traseu dificil, cu o diferenţă de nivel considerabil.

   Cursa cross de 15 de kilometri este destinată celor care preferă distanțele mai scurte, dar pline de urcuşuri, care oferă o opurtunitate pentru o cursă distractivă.

   Cursa Family, de 5 kilometri, este destinată tutoror, de la cei mai mici la cei mai în vârstă, cărora le place să aleargă în mijlocul naturii împreună cu membrii familiei.

Vă aşteptăm cu drag!

Feel Good Team